22 Nisan
2013
Taslak Meslek Standardı

Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası Taslak Meslek Standartları



 

MESLEKLER
AVRUPA YETERLİLİK ÇERÇEVESİ
(AYÇ) REFERANS SEVİYELERİ
MESLEK STANDARTLARI
Şekerleme-Sakız Ürünleri Hammadde Hazırlama Operatörlüğü

4

Şekerleme Sakız Kaplama Operatörlüğü

4

Şekerleme Sakız Şekil Verme Operatörlüğü

4

Peynir İşletme Operatörlüğü

4

Süt ve Sür Ürünleri İşletme Operatörlüğü

4

Dondurulmuş Gıda Üretim Operatörü

4

Meyve-Sebze Püre ve Konsantresi Hazırlama Operatörü

4

Meyve-Sebze Suyu ve Meşrubat Hazırlama Operatörü

4

Mısır İşleme Operatörlüğü

4

Süt ve Sür Ürünleri Nişasta Bazlı Ürünler Endüstrisi Rafineri Operatörlüğü

4

Süt ve Sür Ürünleri Su Ürünleri İşleme Operatörü

4