|
MESLEKLER
|
AVRUPA YETERLİLİK ÇERÇEVESİ (AYÇ) REFERANS SEVİYELERİ
|
MESLEK STANDARTLARI
|
| Şekerleme-Sakız Ürünleri Hammadde Hazırlama Operatörlüğü |
4
|

|
| Şekerleme Sakız Kaplama Operatörlüğü |
4
|

|
| Şekerleme Sakız Şekil Verme Operatörlüğü |
4
|

|
| Peynir İşletme Operatörlüğü |
4
|

|
| Süt ve Sür Ürünleri İşletme Operatörlüğü |
4
|

|
| Dondurulmuş Gıda Üretim Operatörü |
4
|

|
| Meyve-Sebze Püre ve Konsantresi Hazırlama Operatörü |
4
|

|
| Meyve-Sebze Suyu ve Meşrubat Hazırlama Operatörü |
4
|

|
| Mısır İşleme Operatörlüğü |
4
|

|
| Süt ve Sür Ürünleri Nişasta Bazlı Ürünler Endüstrisi Rafineri Operatörlüğü |
4
|

|
| Süt ve Sür Ürünleri Su Ürünleri İşleme Operatörü |
4
|

|