TÜSMER Belgelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından 25.10.2019 tarihinde Sivas’ta düzenlenen işveren, işyeri temsilcileri ve Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşları temsilcilerinin katılım sağladığı bilgilendirme toplantısında, tehlikeli ve çok tehlikeli işler kapsamında zorunlu hale getirilen "MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi" ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Mesleki Yeterlilik Uzmanı Mustafa ÖZGEN’in açılış konuşmasının ardından Mesleki Yeterlilik Uzman Yardımcısı Gülden ÖZCAN, ulusal yeterlilik sistemi, çıktıları ve yürütülmekte olan sınav ve belgelendirme faaliyetleri ile MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirilen meslekler ile yaptırımlar ve teşvikler hakkında bilgilendirme yaptı. Bilgilendirme toplantısının son bölümünde ise katılımcılardan gelen sorular yanıtlandı.
Bilgilendirme toplantısının tamamlanmasının ardından TÜSMER Belgelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi’nin sınav merkezine ziyarette bulunarak Kuruluş yöneticilerinden bilgi alındı.