19 Kasım
2019
Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı

Marshall Mesleki Yeterlilik Okulu Belgelendirme Merkezi MYK Tarafından Sınav ve Belgelendirme Yapmak Üzere Yetkilendirildi.



marshall logo k logo 236

TÜRKAK tarafından AB-0312-P Akreditasyon Numarası ile akredite edilmiş olan Marshall Mesleki Yeterlilik Okulu Belgelendirme Merkezi, MYK Yönetim Kurulunun 30.10.2019 tarihli ve 2019/142 sayılı kararı ile sınav ve belgelendirme yapmak üzere YB-0236 kodu ile yetkilendirilmiştir.

Yapılan çalışmalar neticesinde Kuruluşla MYK arasında 12.10.2018 tarihinde yetkilendirme ön sözleşmesi, 19.11.2019 tarihinde yetkilendirme sözleşmesi imzalanarak, Kuruluş toplam 1 ulusal yeterlilikte sınav ve belgelendirme faaliyeti gerçekleştirmek üzere yetkilendirilmiştir.

Kuruluşun kapsamında yer alan yeterlilik:

1- 11UY0023-3 İnşaat Boyacısı (Seviye 3) (Rev. No:02)

Kuruluş’un irtibat bilgilerine, kapsamına ve ücret tarifesine erişmek için tıklayınız.
Bu kapsamda sınav ve belgelendirme yapan kuruluşlara ulaşmak için tıklayınız.
Sınav ve belgelendirilmesi yapılan mesleklere ilişkin ulusal yeterliliklere ulaşmak için tıklayınız.

marshall logo