Haberler Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hiz S.K. Hab... MYK Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektör Komitesi 20. Toplantısı Gerçekleştirildi
MYK Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektör Komitesi 20. Toplantısı Gerçekleştirildi

MYK Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektör Komitesi, Türkiye Yeterlilikler Sisteminin ve Çerçevesinin Uygulanması Projesinin (TUYEP) hibe bileşenlerinden olan “VOC Test Merkezleri-III Hibe Programı” kapsamında yetkilendirilen Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu tarafından hazırlanan “Aşçı (Seviye 3)” taslak meslek standardı ve yine Federasyon tarafından güncellenen “Bulaşıkhane Görevlisi (Seviye 2)” Ulusal Meslek Standardını görüşmek üzere 16.09.2021 tarihinde bir toplantı gerçekleştirdi.

Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektör Komitesi üyelerinin yanı sıra Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu temsilcilerinin de katılım sağladığı toplantıda, hazırlanan ve güncellenen meslek standartları incelendi, tartışıldı ve gerekli düzeltmeler yapılarak MYK Yönetim Kurulu’nun onayına sunulmasına karar verildi.

170921-6

 
1635451738.402 - 28.10.2021 20:42:39 - 10.6.40.128 - [3.80.3.192]